KT-serien

Perfect slagklippare KT-serien

Perfect KT klarar utan problem växtlighet på upp till 8 cm i diameter. Utrustad med dubbelchassi, rejäl godsgrovlek och kilremsdrift med automatspänning (4-5 remmar). M20-bultade slagor med bussningar och kraftig stödrulle med stabil avskrapare på 5,9 mm. gods. KT kan fabriksbeställas med 2,2 kg. slagor utan extra kostnad.

Kraftig professionell slagklippare

KT-modellen är avsedd för den professionella kunden som behöver ett mångsidigt och pålitligt redskap som har en utmärkt prestanda, även under tyngre förhållanden, till mycket låga underhållskostnader. De har en rymlig och tung ram för att ta itu med längre och tätare vegetation trädesfält, betesmark, och stubbfält.

Justerbar bakre kåpa

En lättjusterad bakre kåpa är standard i serien. Dess olika positioner varierar graden av mulching mot ramens motknivar.

Tung konstruktion

  • Tunga växellådor
  • Drivs med 4 eller 5 kilremmar
  • Slagrotor med stor diameter (219 - eller 273 mm) och stödrulle

Slagor

De 0,9 kg tunga "perfekta" slagorna är monterade på den elektroniskt balanserade och vibrationsfria slagrotorn med tunga bultar och utbytbara stålbussningar.

För användning under de tuffaste förhållandena kan KT-modellen förses med 2,2 kg slagor utan extra kostnad. För att skydda lagren på stödrullen är de försedda med lock för att förhindra att fukt, damm och lera tränger in.

Perfect slagklippare KT-serien
594397