Vedmaskiner - Japa


Tveka inte att kontakta produktansvarig Anders Ivung på 011-19 70 68 om du har frågor!


Japa vedmaskiner

Japa har tillverkat vedmaskiner i Laitila i västra Finland sedan 1977. Idag är Japas fabrik 6500 m2 stor, sysselsätter 25 st anställda och omsätter ca. 40 miljoner kronor.

Japa är en av marknadsledarna inom branschen. Alla Japa-maskiner är designade av det egna produktutvecklingsteamet. De ägnar särskild uppmärksamhet åt produktsäkerhet, så att produkterna har omfattande skydd och plåtar, en automatisk stoppfunktion och andra produktinnovationer som ger kunderna säkerhet.

Alla detaljer är viktiga – svärd, kedja och andra delar är av bästa kvalitet och Japa använder endast komponenter från väletablerade internationella leverantörer.

Perfect Split™ och Perfect Clean™

Perfect Split™ är ett patenterat klyvsystem som gör att ingen bit blir större än yxans storlek. Den klyver även i etapper, alltså inte hela kubben på en gång. Det gör att det inte krävs så mycket kraft för klyvningen och man får den storlek på veden som man vill ha.

Perfect Clean™ är ett patenterat renssystem för att få ren ved direkt. Den består av ett rensgaller som skakar efter klyvningen. Efter rensning transporteras skräpet bort med hjälp av transportören bakåt.

Perfect Split™ och Perfect Clean™ är standard på modellerna 405 och 435. Perfect Clean finns även som tillval till 395.

Japa vedmaskiner

Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet

594382