Smal kreatursvagn

Jyfa smal kreatursvagn kraftigt byggd

Jyfas kreatursvagnar är bland de kraftigast byggda på marknaden. Ingen lägger så mycket kraft på kvalitet och hållbarhet som Jyfa. Självklart är den helgalvaniserad - inget underhåll, ingen rost. Dansk kvalitet!

Vagnen är fullt galvaniserad och monterad med 12 mm formplywood hela vägen runt. Bottnen består av galvaniserad platta, som är halksäker. Den kraftiga konstruktionen i underredet garanterar säkra transporter under många år. Golvplåten är båda limmad med silikon och nitad i underredet, detta göra att golvplåten inte slamrar och väsnas när djuren ska lastas.

Kraftig och solid

Vagnen är fullt galvaniserad och konstruerad av extra kraftiga profilbalkar. Sidorna är klädda med formplywood hela vägen runt. Vagnen är utrustad med en ramp (ej vid hydraulisk hjulaxel) och en dubbeldörr där bak. Golvet består av galvaniserad durkplåt som gör golvet halksäkert.

En säker och bra framtidsinvestering

Kreatursvagnens kraftiga och solida konstruktion resulterar i att den är en av de starkaste på marknaden. En produkt som med korrekt hantering kan hålla i mer än 20 år, med minimala underhållskostnader.

Liten risk att välta

Vid transport i terräng finns alltid risken att köra fast eller i värsta fall välta med en vagn full med djur. Av denna anledning är vagnen försedd med en släde som underrede och gör så att vagnen inte blir hängande på axlarna. Den kan då lätt och snabbt dras upp utan att det skadar varken vagn eller djur.

Jyfa smal kreatursvagn kraftig och solid
Jyfa smal kreatursvagn - nödutgång finns som tillval

Nödutgång (tillval)

Alla modeller kan utrustas med en extradörr på höger sida, som också kallas nödutgång. Denna finns för att säkerställa att det är lätt att evakuera om det skulle ske något oväntat vid arbetet i vagnen.

Utrusta vagnen utifrån dina behov

Det finns en lång lista på tillval som gör det möjligt att skapa en vagn som utgår från dina behov, utan att ändra på en hantering som fungerar bra i nuläget.

2 artiklar

2 artiklar

595387