SLH-serien

Sami sandspridare SLH-serien med traktor

Sandspridarna i SLH-serien är lämpliga för daglig användning av entreprenörer inom vägunderhåll. De har en mycket robust konstruktion och komponenter av hög kvalité.

Förstärkt behållare

Behållarens övre kant är förstärkt med två lager stålplåt, vilket garanterar lastöppningens slitstyrka och tillförlitlighet under många år.

Flexibel

Sandspridaren har en utbytbar monteringsram, vilket gör det möjligt att använda utrustningen tillsammans med olika maskiner.

Exakt dosering

För att justera mängden bulkmaterial kan matarvalsens rotationshastighet ändras med hjälp av en flödesreglerare. På så sätt är det möjligt att sprida en exakt och optimal mängd material på vägarna.

Enkelt underhåll

Transmissionsmekanismen skyddas av en robust kåpa som lätt kan tas loss. Det är enkelt att spänna kedjan och underhålla utrustningen.

Bilden till vänster visar en sandspridare ur SLS-serien

Slitstark

Matarvalsar av slitstarkt HARDOX-stål garanterar sandspridarens långa livslängd.

Galler

Ett säkerhetsgaller hindrar större stenar, grenar och dylikt från att komma in i utrustningen.

Tömning

Förutom att den kan tiltas kan sandspridaren också tömmas underifrån - mellan matarvalsen och gummiduken genom att frigöra spaken på sidan. På det sättet är det möjligt att avlägsna större stenar och dylikt som har kommit in i sandspridaren genom säkerhetsgallret.

Förstärkt gummi

En hållbar, förstärkt gummiduk spänns med plattor av specialfjäderstål.

Blandarvals

En blandarvals krossar större bitar bulkmaterial.

Sami sandspridare SLH-serien närbild

2 artiklar

2 artiklar

594665