Rapide 520W med valsar

Fler bilder

Beskrivning

Detaljer

I över 30 år har Schuitemaker producerat Rapid-vagnarna som är en top-of-the-line-produkt inom ensilagehantering. Detta har resulterat i ett driftsäkert verktyg som gör att du kan ta hand om din vallskörd under kontrollerade former.

Jämfört med andra system på marknaden gör Schuitemaker tvärt om. Materialet packas underifrån, knivarna är hydrauliskt ställbara och pickupen är dold under vagnen. Den största fördelen är, tack vare vagnens stora kapacitet, att skörden klaras av snabbt med lite arbetskraft utan att ge avkall på kvaliteten.

 

Rapid 100-serien

Rapid 100-serien är den mellersta serien i Schuitemakers Rapid-program och inriktar sig mot mjölk- och köttproducenter såväl som mot maskinstationer. Vagnarna är väl anpassade för både upptagning och transport.

 

Rapid 520w är den mest kompakta vagnen i 100-serien och har en kapacitet på 34 m³ och många starka funktioner såsom den stjärnformade rotorn som snittar gräset mot de hydrauliskt justerbara knivarna och en hydrauliskt driven inmatningsrulle. Denna modell använder spridarvalsar för avlastning kombinerat med bottenmattans funktion.

Instruktionsböcker och dokument

Instruktionsböcker och dokument

View FileBroschyr Schuitemaker Rapid    Size: (5.73 MB)
600569