Strängluftare - Elho

TR 300 luftar ensilage, hö och halm.

Strängluftaren är maskinen som bör finnas på var mans gård för att säkerställa en bra foderkvalité till djuren. Det är en billig försäkring för att få in ditt foder i rätt tid och med rätt fodervärden.

Med marknadens största trumdiameter på 1000 mm kan TR300 lufta stora mängder material väldigt snabbt och effektivt, och maskinen ger en jämn och fluffig sträng.

Effektiv genomtorkning

Den stora rotordiametern sväljer stora mängder material. Du luftar lätt 9 meters sträng efter en butterfly eller en halmsträng efter en 40 fots tröska.

Maskinen luftar stora mängder material snabbt och effektivt, och den ger en jämn och fluffig sträng. Detta resulterar i en jämn genomtorkning av materialet och det blöta som ligger undertill lyfts upp och torkar ur snabbare.

Elho TR-300

Ledat trepunktsfäste

Strängluftaren är utrustad med ett ledat trepunktsfäste. Fästet kan snedställas åt både höger och vänster för att kunna förskjuta maskinen i sidled.

När traktorn kör över strängen så kan man genom att vinkla draget flytta strängen till torr yta i sidled. Strängen luftas därmed på samma gång.

Justerbara strängplåtar

Med hjälp av en enkel hake så kan man manuellt justera strängplåtarna, utåt för bred sträng och inåt för smal sträng.

Detta anpassas beroende på efterföljande maskins pickupbredd. Vanligtvis eftersträvar man en bred sträng då förtorkningen är viktig. En bred sträng är att rekommendera till en efterföljande hack, medan en smal sträng är att rekommendera till en balpress.

Elho Scorpio

1 artiklar

1 artiklar

599695